Alarme Auto

CONTACT

0730.560.660

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Service Electrica Mobil Autogadget - Deplasari La Domiciliu - Alarme Auto

 

Datorita Programului Incarcat Al Fiecaruia Ne-am Gandit La O Solutie Prin Care Sa Va Oferim Montajul La Domiciliu Sau La Birou.

Service-ul Mobil, Sau Masina De Interventie, Este De Asemenea Dotata Cu Echipamente Si Scule Profesionale Cu Ajutorul Carora Putem Realiza Un Montaj De Alarma Auto La Locatia Dvs., Precum Si Alte Servicii De Asistenta Rutiera Cum Ar Fi Diagnoza Computerizata Sau Depanarea Auto.

Daca Ne Reperati In Trafic Nu Uitati  Sa Va Notati Numarul Nostru De Telefon Pentru Interventii Rapide - Niciodata Nu Se Stie Cand Puteti Ramane In Pana:( ! 0730.560.660

Daca Sunteti Hotarat Cu Privire La Sistemul De Securitate Pentru Masina Dvs. Atunci Puteti Face Montajul Si In Service-ul Nostru Din Bucuresti, Sector 6, Str. Moinesti Nr.58.

Service-ul Este Autorizat R.A.R. Pentru Montajul Alarmelor Cu Telecomenzi Simple, Telecomenzi Tip Pager, Instalarea Sistemele De Securitate Viper Cu Functie De Pornire A Motorului De La Distanta Precum Si Module De Inchidere Centralizata Pentru Autoutilitare.

Montajul Intr-un Service Autorizat R.A.R. Nu Numai Ca Este Recomandat Ci Si Obligatoriu Pentru Masinile Care Inca Sunt In Perioada De Garantie Oferita De Producator. Montajul Intr-un Service Fara Autorizatie Duce Automat La Anularea Garantiei De Catre Reprezentanta Auto De La Care Este Achizitionata Masina.

Contact Service Electrica  AutoGadget

Probleme Pornire

Probleme Pornire Motor Auto
Repornire Autoturism Cu Acumulator Consumat, Testarea Sistemului de Incarcare Si A Consumatorilor, Comercializare - Livrarea Si Instalarea Unei Baterii Noi, Verificare Gratuita Acumulatori Noi Pentru Validarii Garantiei

service.electrica AutoGadget

Folie Autorizata

Folie Auto 
Gama Completa De Folii Autorizate Pentru Orice Autoturism.

Toate Foliile Auto Aplicate Sunt Din Gama PREMIUM 3M, Llumar, Globar Ceramic si VIPER Avand Cel Mai Ridicat Grad De Protectie UV Si De Respingere Al Caldurii.

folie-geam.ro

Montaje Profesionale

Montaj Alarme Auto Viper - Montaje La Domiciliu
Instalam La Domiciliul Clientului Alarme Auto VIPER Cu Garantie Pe Viata, Sisteme Multimedia CASKA Si Navi-X, Montaje Profesionale De Sisteme Urmarire Prin Satelit Pentru Companii Si Echipari Flote La Sediul Clientului

AlarmaViper.ro

Alarme Auto VIPER Cu Pornire Motor